Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, вул. Анни Ахматової, 7/15
м. Київ, вул. Анни Ахматової, 7/15
+38 (073) 742 24 41 Замовити дзвінок
1 645.81₴

Дитячий конструктор Танграм Hubelino 410061

Brand: Hubelino
Product Code: 410061
Відгуки: (0)
Передзамовлення
1 645.81₴

Дитячий конструктор Танграм Hubelino 410061

Цей захоплюючий варіант конструктору HUBELINO розрахований на дітей віком від 6-ти років, але буде не менш захоплюючим і для батьків.

Він створений за принципом класичної китайської головоломки і передбачає не тільки розвиток дрібної моторики під час гри, але і прекрасно розвиває такі інтелектуальні якості як: спостережливість, логічне і просторове мислення, розвиток уваги і пам'ять.
Якщо ви відправляєтеся в тривалу поїздку разом з дитиною, набір Hubelino Танграм стане просто незамінним в дорозі. Ваша дитина буде захоплено грати в цікаву гру, створюючи химерні фігури народжені її фантазією. Нескінченна кількість варіантів надає можливість польоту думки в захоплюючій грі.

Наш інтернет-магазин Relsa на своїх онлайн сторінках пропонує різні варіанти німецького конструктора HUBELINO. Він виготовлений з високоякісного пластику ABS в Німеччині і повністю сумісний з іншими конструкторами, як наприклад LEGO DUPLO. З Hubelino Танграм життя вашої дитини наповниться новими фарбами, її вільний час набуде нового змісту і буде сприяти правильному розвитку.

У комплект цього набору входить плита-основа і цеглинки з нанесеними на них геометричними фігурками. Принцип гри полягає в розміщенні цеглинок таким чином, щоб малюнки нанесених геометричних фігур торкалися одне одного.



Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Безкоштовно на відділення або поштомат при замовленні від 2000 грн!

Рекомендовані товари